20. aug, 2021

Ännu inte någon ändring

Huvudvärken som uppstod efter den 8 jan 2021, har ändrat karaktär något. Den uppträder mera slumpvis och ofta oprovocerad av nysningar eller hostningar. Placringen i vänster hjärnhalva tycks bli slumpvis även den. Kan kännas längre bak i skallen eller i mitten. I denna vecka 33 (senast igår) har jag fätt ett par hostattacker som genererat tydlig och ganska stor smärta under flera timmar. Får se vad min öronläkare hittar nästa vecka. 

För några veckor sedan var jag i Eslöv hus Audionova och kollade hörseln, som denna gång visade en överraskande skillnad i hörsel på ena sidan. Det innebar att man remitterade mig till just ÖNH kliniken i Lund. 

Av någon anledning fick jag att ett brev från en annan läkare på vårdcentralen i Höör - hon skrev att vårdcentralen fått en remiss från ÖNH-klin i Lund. Den remissen var en remiss som dr Whrite tidigare skickat till neurologen, men fått återförvisad för att sändas till distriktläkare i egen vårdcentral. Gun Hedlund är läkarens namn. Och hon skriver m.a.a. remissen skall jag kallas till läkarbesök inom 4 veckor. Brevet är daterad den 9 juli 2021 - ännu är jag inte kallad - idag är det den 20 augusti - 6 veckor senare.